Foto: youtube.com

Meč Sloge i Trajala novi je duel na tapetu UEFA, a posebno tragikomično izgleda dosuđeni penal za goste iz Kruševca.

PROČITAJTE JOŠ

Nije bilo golova, a 0:0 ostalo je zahvaljujući golmanu Sloge, koji je odbranio kontroverzni penal za goste.

Smejali su se igrači Sloge od muke, moglo se svašta čuti i na snimku Prve lige Srbije, što bi doduše bilo za cenzurisanje.

Borislav Terzić iz Trajala je pao „kao pokošen“ posle jednog prekida, dugo je ostao na travi, a onda je odgovornost preuzeo Stefan Golubović.

Nije se proslavio pri izvođenju penala, odbranio mu je Nemanja Andrijanić.

Inače, navedeno je da su ovde kao inicijatori vansportskih radnji službena lica.

„Posle analize specijalizovanih službi UEFA i praćenja kladioničarskih uplata, utakmica na stadionu u Kraljevu, sasvim izvesno, imaće specifično treće poluvreme. U dostavljenim izveštajima, evidentirano je nekoliko atipičnih postupaka glavnog sudije, Pavla Ilića iz Kragujevca. Mladi arbitar pokazao je domaćem timu čak devet žutih kartona i dosudio jedanaesterac za goste. Ukupno se čak deset puta mašio za džep. Utakmica, na kraljevačkom Gradskom stadionu, završena je bez golova“, navodi Sportklub, koji je objavio informaciju o kontroverznom meču.

Na osnovu „dojave“ iz evropske kuće fudbala, nadležne komisije Fudbalskog saveza Srbije zahtevaće i pisano izjašnjenje pomoćnih arbitara, Njegoša Tubića i Marka Živkovića i četvrtog sudije, Nikole Đorđevića. U narednim danima, sva četvorica moraće da objasne detaljnije tok, odluke i eventualno pojedine sumnjive radnje na meču u Kraljevu.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare