Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su u drugoj proveri na pripremama u Beleku, izgubili su Bašakšehira sa 1:0 (1:0), a glavobolja za trenera Aleksandra Stanojevića je i povreda Danila Pantića.

Crno-beli su na startu priprema savladali makedonski Tikveš rezultatom 2:1 posle preokreta, pre četiri dana.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Aleksandar Stanojević se odlučio za ovih startnih 11 protiv Bašakšehira: Stevanović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Menig, Natho, Pantić, Gomeš.

Partizan je bio u skoro najjačem sastavu, nedostajao je startni golman Popović, eventualno Miljković koji je nešto više igrao desnog beka od Živkovića.

Za turski tim od starta su igrali: Babačan, Žunior, Da Silva, Epueranu, Kaldirim, Aleksić, Čadli, Ozkan, Turuč, Čigerci, Okaka.

Na samom početku viđena je povreda Danila Pantića, zbog koje nije mogao da nastavi utakmicu, pa ga je u 7. minutu zamenio Nemanja Jović. Ostao je na zemlji ofanzivni vezista, uhvatio se za desno koleno i nije delovalo dobro, zbog čega su ostala dešavanja prilično pala u senku.

Foto: FK Partizan

Ekipa iz Istanbula bila je nešto opasnija u uvodnim trenucima, dok je Partizan više pretio sredinom prvog poluvremena. Probao je i Natho iz slobodnjaka, da bi Bašakšehir poveo pred sam odlazak na odmor.

Posle kornera sa leve strane, lopta je sa prve lako prebačena na drugu stativu do Epureanua kome nije bilo teško da zatrese mrežu za 0:1.

Imali su crno-beli nekoliko šansi za izjednačenje u nastavku, ali nisu uspeli da spreče poraz. Najbolje šanse propustili su Filip Holender i Lazar Marković, pa je Bašakšehir slavio minimalan trijumf.

Prijateljsku utakmicu Partizan – Bašakšehir mogli ste da pratite i uz Nova.rs:

BONUS VIDEO Miloš Jojić za Nova.rs o Partizanu, formaciji, Evropi, Dortmundu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar