Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Džejms Medison, reprezentativac Engleske, dogovorio je detalje novog ugovora sa ekipom Lestera po znatnom boljim uslovima, prenose ostrvski mediji.

Medison je bio na meti nekoliko klubova, pre svih Mančester junajteda, ali veruje se da je već stavio paraf na novi ugovor po kojem bi imao nedeljnu platu od 105.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted je dugo slovio kao ozbiljan kandidat, ali dolaskom Bruna Fernandeša i povratkom Pola Pogbe na teren, interesovanje je naglo splaslo.

Veruje se da će Lester objaviti dogovor za koji dan, po završetku sezone u Premijer ligi, u kojoj Lester ima veliku šansu da se plasira u Ligu šampiona.

Poslednje kolo Premijer lige (svi mečevi od 17.00) donosi okršaj Lestera i Mančester Junajteda i direktnu borbu za Ligu šampiona. Lesteru samo pobeda garantuje plasman u elitno takmičenje, bod bi odgovarao i jednima i drugima ako Čelsi izgubi, a u tom slučaju bi Junajted i sa porazom otišao u LŠ. Mnogo kombinacija…Kec u Lesteru je 2,95, iks 3,35, a dvojka 2,40.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Mančester Junajted.

Medison će tako postati drugi najplaćeniji igrač „lisica“, posle napadača Džejmija Vardija, koji ima nedeljnu platu od 130.000 evra.

Medison je stigao u Lester 2018. godine iz redova Noriča za 25 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar