Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Lionel Mesi, najbolji fudbaler Barselone i višestruki laureat nagrade "Zlatna lopta", želi promenu na mestu trenera u klubu sa "Kamp Nou" stadiona.

Kako prenose ostrvski mediji, Mesi, koji je nedavno posle gubitka titule u La Ligi izrazio niz kritika na račun igre i situacije u celom klubu, smatra da je krajnji čas za promene.

PROČITAJTE JOŠ:

Otuda je apelovao na čelnike Barselone da učine sve ne bi li doveli sadašnjeg menadžera Lidsa, Argentinca Marsela Bjelsu.

Bjelsa je posle dve godine rada u Jorkširu uspeo Lids posle 16 godina da vrati u Premijer ligu i Mesi veruje da bi on bio idealan trener za „blaugranu“.

Otuda, čini se da su Kikeu Setijenu dani na „Kamp Nou“ odbrojani, iako je dobio podršku kluba da vodi tim u Ligi šampiona.

Veruje se da predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu želi da na mesto trenera dovede bivšeg igrača Barselone, Ćavija Ernandesa, ali on je dosta rezervisan oko povratka u klub u kom je imao mnogo uspeha kao igrač.

Zato Mesi veruje da bi iskusni Bjelsa, koji je nedavno proslavio 65. rođendan, bio idealan kandidat da sprovede bitne promene.

Činjenica je da Bjelsa tek treba da produži saradnju sa Lidsom, a ukoliko zaista stigne ponuda Barselone, pitanje je kako će ga klub iz Jorkšira zadržati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar