Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Jirgen Klop je izjavio da planira da uzme godinu dana odmora pošto mu istekne ugovor sa Liverpulom, a i nagovestio da će tada možda i završiti karijeru.

Klop je poslednjih nekoliko godina imao velike uspehe sa Liverpulom sa kojim je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. On je proglašen i za najboljeg manadžera Premijer lige za prošlu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uzeću godinu dana pauze i videću da li mi nedostaje fudbal. Ako odgovor bude ne, ona će to biti kraj trenera Jirgena Klopa… Ako jednog dana ne budem bio trener, postoji jedna stvar koja mi ni malo neće nedostajati – brutalna napetost neposredno pred utakmicu“, rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

PROČITAJE JOŠ: Verder prvi uveo pandemijsku klauzulu u ugovore

Liverpul se već vratio treninzima u sklopu priprema za odbranu titule u Premijer ligi. Nova sezona u Premijer ligi počinje 12. septembra.

Klop je istakao da su „crveni“ odlučni u nameri da nastave seriju uspeha.

„Želimo da budemo još bolji. Želimo da jurimo rivale i loptu preko celog terena i da i dalje budemo super neugodna ekipa protiv koje nije zabavno igrati. Mi ne branimo nijednu titulu, mi želimo da osvajamo nove. Tek smo počeli da ih osvajamo“, istakao je Klop.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare