Foto: EPA-EFE/Andreu Dalmau

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta pozvao je navijače da podrže ekipu posle lošeg starta i odlaska najboljeg igrača Lionela Mesija.

Barselona je pobedila četiri puta u prvih 10 utakmica ove sezone predvodjena trenerom Ronaldom Kumanom, za koga se spekuliše da je blizu odlaska iz kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Katalonski klub imao je teško leto, Kamp Nou je napustio najbolji igrač Lionel Mesi, pošto nije uspeo da se dogovori o novom ugovoru i potpisao je za Pari Sen Žermen.

Ekipu je napustio i Antoan Grizman i vratio se u Atletiko Madrid, a brojni stariji igrači, medju kojima Đerar Pike, Đordi Alba i Serhio Buskec, pristali su na smanjenje plate kako bi pomogli klubu da se izbori sa finansijskim problemima.

„Molim vas da nastavite da podržavate naš tim. Ekipi ste potrebni i ona vam je zahvalna. Znate da proživljavamo teške trenutke, a to su trenuci u kojima trebate da stojite uz nas. Budite sigurni da će u utakmici protiv Kadiza ekipa pokušati da pobedi. Pokušajte da ostanete mirni, znamo šta moramo da radimo i to ćemo rešiti“, rekao je Laporta u video poruci objavljenoj na klupskim društvenim mrežama, preneo je „Eurosport“.

Barselona je sinoć na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 protiv Granade, a bod je osvojila zahvaljujući golu Ronalda Arauha u 90. minutu.

Barselona je odigrala četiri utakmice u šampionatu i zauzima sedmo mesto na tabeli sa osam bodova, šest manje, ali i dve utakmice manje od vodećeg Atletiko Madrida.

BONUS VIDEO Atmosfera i koreografije sa 165. večitog derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar