Foto: Screenshot Instagram topcagicnada

Nada Topčagić, srpska pevačica, bila je gost iznenađenja na proslavi 40. rođendana Zlatana Ibrahimovića.

PROČITAJTE JOŠ

Naša poznata pevačica je otkrila da je Ibri poklonila portrete sa njegovim likom, a on joj je, nimalo neočekivano, poklonio svoj dres iz Milana sa potpisom.

Nada se fotografisala i sa suprugom Helenom, koja je 11 godina starija od Zlatana, a kasnije je objavila i fotografiju sa sinom velikog asa.

Slavlje ne bi bilo potpuno da Nada nije otpevala čuveni hit „Jutro je“, a kasnije je iskoristila priliku da se fotografiše sa mnogim fudbalskim zvezdama.

Istakla se fotografija sa Polom Pogbom, zvezdom Mančester junajteda, koji je specijalno za ovu priliku doleteo u Milan.

Ostaće upamćena i njena reakcija nakon što je Ibrahimović na muzičkom festivalu u San Remu otpevao njenu najpoznatiju numeru.

„Ja ne mogu da dođem sebi. Jutros sam u četiri sata morala da popijem bromazepam. Kada sam videla o čemu se radi i kada su počeli svi da me zovu i da me proganjaju… Nisam verovala da ću ovako jutro da dočekam. To je za mene… Ma, ne moram više ništa u životu da snimam, ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me je katapultirao. Takav jedan čovek, takva jedna ličnost… Fudbal je fudbal i vole ga svi. Omiljen je u celom svetu. U moru hitova i pevača da se nađu taktovi moje pesme ‘Jutro je’, pa šta bolje da poželiš u životu“, pričala je Nada za Nova.rs i otkriva kako bi se osećala da joj lično Ibrahimović stavi krunu na glavu.

„Šta da kažem, bolje da ne dolazi. Popila bih sve što bi bilo, neki alkohol i nazdravila bih sa Zlatanom. To je dete koje je raslo uz moju muziku sto posto“, rekla je pevačica.

Topčagić sa portertima Ibrahimovića koje je spremila za poklon legendarnom asu.

Foto: Screenshot Instagram topcagicnada

*

Foto: Screenshot Instagram topcagicnada

*

Foto: Screenshot Instagram topcagicnada

BONUS VIDEO Najbolji momenti spektakularnog derbija Liverpula i Mančester sitija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare