Foto: EPA-EFE/Rafael Marchante

Odmah posle katastrofe od Bajerna (8:2), defanzivac Barselone Đerar Pike, rekao je da će, ako je to rešenje, otići iz kluba kako bi došlo do "nove krvi" koja bi sprečila takve poraze.

U subotu je „Esporte interativo“ objavio da su još neki igrači, već u svlačionici pokazali želju da slede primer Pikea, da dan kasnije isti portal, pod etiketom „ekskluzivno“, tvrdi da ima informacije da se radi o Lionelu Mesiju.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno, najveća zvezda Barse, već je saopštila upravi kluba da želi da ode što pre, iako ima ugovor još godinu dana. Katalaonski klub pokušava da ga zadrži, ali mora da pokaže projekat, koji trenutno nema u rukama, jer je u velikim finansijskim gubicima zbog pandemije koronavirusa, ali u isplate od 400 miliona evra na ime obeštećenja za Grizmana, Kutinja i Dembelea…

Blagajna je prazna, Prvenstvo Španije kreće 12. septembra, pa upravi ostaje manje od mesec dana da nagovori Mesija, koji prema pisanju ovog brazilskog sajta, nikada nije ostajao u klubu zbog novca, već isključivo zbog sportskih motiva…

Da li će na kraju ostati u barseloni, teško da bilo ko može da kaže u ovom trenutku, ali je krenulo licitiranje o njegovoj novoj destinaciji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram