Foto: EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Luis Suares, napadač Barselone, jedan je od igrača kojima će ovog leta biti dozvoljeno da napusti redove Barselone, prenose mediji u Španiji.

Posle poniženja u meču četvrtfinala Lige šampiona od Bajerna (8:2), uprava kluba prinuđena je da vrši radikalne poteze, a to će se najviše osetiti u igračkom kadru.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojedini mediji na Pirinejskom poluostrvu prenose da su svega trojica igrača sigurni da neće biti ugroženi, golman Mark-Andre Ter Štegen, Luk de Jong i prva zvezda tima, Lionel Mesi. Od mlađih, računa se na Rikija Puiga i Ansua Fatija.

PROČITAJTE JOŠ: Gori u Barsi: Mesi i družina traže smene i Ćavija za trenera

U svakom slučaju, svi ostali su – na prodaju. Defanzivac Đerar Pike je navodno sam ponudio da ode za dobrobit kluba, a 33-godišnji Suares će, po svoj prilici morati da pronađe novi klub.

Njemu je ostala još godina ugovor sa Kataloncima, ali u njemu je i klauzula koja kaže da će automatski biti dodata još jedna ako odigra 60 odsto mečeva u narednoj sezoni.

Veruje se da uprava Barselone razmatra opciju da kao zamenu dovede Lautara Martinesa iz Intera.

Takođe, veruje se da je odluka o smeni Kikea Setijena već donesena, a navodno je i Lionel Mesi zapretio da će otići ukoliko ne bude restruktuiranja tima na hitnoj bazi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar