U toku noći i jutra u sredu i četvrtak, pojačane policijske snage se su videle u mnogim delovima Beograda, a nešto slično viđeno je i ispred stadiona "Rajko Mitić".

PROČITAJTE JOŠ

U toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.

U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal, poznato je i da su uhapšeni Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, prisutna je u četvrtak pre podne bila žandarmerija i na uglu između zapadne i južne tribine stadiona „Rajko Mitić“, kod galerije „A“, u bizini omladinske škole stadiona.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nije za sada poznato šta je razlog dolaska policije čak i u okolinu stadiona u ovom periodu, samo je poznato da su blokirana Omladinska škola, Sportsko društvo i stadion.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram