Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Bivši trener Totenhema, Argentinac Maurisio Poketino, poručio je da ima nezavršena posla u klubu i da mu je želja da opet vodi "pevce".

Njemu je u novembru posle serije slabih rezultata uručen otkaz, a na njegovo mesto stigao je Portugalac Žoze Murinjo.

Dogovor Poketina i čelnika kluba bio je da on i dalje bude na platnom spisku, a sada je u razgovoru za „BT Sport“ otvorio vrata mogućem povratku u klub iz Londona.

„Bilo je to sjajno putovanje koje se završilo onako kako niko od nas nije želeo. Duboko u duši i srcu sam siguran da će nam se staze opet ukrstiti. Sigurno, od dana kada sam napustio klub, moj san je da se jednog dana vratim i pokušam da završim ono što nismo završili“, izjavio je Poketino.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je priznao da trenutno planira nove izazove, rekao je mu je jako teško palo to što sa Totenhemom nije uspeo da osvoji trofej.

„Bili smo tako blizu osvajanja trofeja, u Premijer ligi, Ligi šampiona, jako, jako blizu. Stali smo i normalno je da planiram naredni korak u karijeri, motivisan sam, ali svakako bih voleo da se jednog dana vratim jer mislim da su klub i navijači Totenhema nešto posebno“, dodao je 48-godišnji trener.

Rekao je da niko ne može da predbidi šta će budućnost doneti.

„Možda se vratim za pet, možda deset godina, ali pre nego što umrem želim ponovo da vodim Totenhem i ako je moguće, osvojim titulu. Želim da osetim kako je to pobediti sa Totenhemom, jer su navijači sjajni i ljubav koju smo dobili od njih je nestvarna, to bi bila dobra prilika da im se uzvrati za sve što su nam dali od prvog dana“, zaključio je bivši menadžer londonskog kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar