Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Pol Pogba, vezni fudbaler Mančester junajteda, izjavio je da je izuzetno zadovoljan trenutnom situacijom u klubu i time indirektno poručio da je spreman da produži saradnju.

Pogbi je ostalo još nešto manje od godinu dana ugovora sa Junajtedom, ali klub ima opciju da ga automatski produži za još godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, veruje se da je klub spreman sada da mu ponudi novi, trajniji ugovor i to nepunih godinu dana posle najava da bi Francuz mogao da napusti „Old Traford“.

Tim Olea Gunara Solskjera je u nizu od 16 mečeva u svim takmičenjima bez poraza i na dobrom putu da se izbori za plasman u Ligu šamiona, a nalaze se i u završnici FA Kupa i Lige Evrope.

Pogba je u razgovoru za „Junajted rivjuv“ rekao da ponovo uživa u fudbalu, posebno u napadačkoj igri Junajteda u poslednje vreme.

„Gledam sve to iz pozadine i uživam. Obožavam da gledam kako Bruno Fernandeš, Marsija, Mejson Grinvud i Rašford, koji su svi igrali u prošloj utakmici, postižu golove. Možete samo da im aplaudirate, predivno je. Čine me da uživam u fudbalu svaki put. Da bismo postali top klub, moramo da zaboravimom prošlun utakmicu. Činimo to, igramo dobro, ali onda treba zaboraviti sve i misliti na narednu utakmicu. Moramo uvek da imam o taj cilj da napredujemo i da nikad ne budemo zadovoljni urađenim“, kaže Pogba.

Na primer, Marsijal je postigao prvi het-trik u karijeri protiv Šefild junajteda, ali nastavlja dalje. Morate da nastavite. Želi da kući ponese novu loptu! Potreban nam je taj mentalitet, postigni gol i uradi to ponovo. Bruno, Raši, Mejson, ako postigneš dva, idi i na treći. Što da ne? Morate da imate taj mentalitet, da se takođe sačuva naša mreža. Nastavićemo da radimo na tome, imamo mentalitet za tako nešto, jer to je i mentalitet ovog kluba, oduvek je bilo tako. Ne zadovoljavamo se jednim peharom ili jednom ili dve pobede u deset utakmica. Uvek želiš više, zato je za mene Mančester junajted najveći klub u Engleskoj“, zaključio je Pogba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar