Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Napadač Zvezde nezadovoljan.

Crvena zvezda je porazom od Ferencvaroša od 2:1 šanse za prolaz u nokaut-fazu Lige Evrope značajno smanjila, pa će protiv Monaka i Trabzona morati da juri maksimalnih šest bodova kako bi se plasirala u prolećni deo Lige Evrope ili Lige konferencija, ali napadač crveno-belih Aleksandar Pešić veruje da nije trebalo ovako da bude završeno:

PPROČITAJTE JOŠ...

„Teško je sumirati utiske posle ovakvog meča, jer nismo zaslužili da izgubimo, ali dobro. Imali smo šanse, kada smo izjednačili kontrolisali smo igru, pritiskali, međutim, primljen pogodak iz prekida, uz moj poništen gol… Sitni detalji su odlučili“, rekao je Pešić za zvanični sajt kluba.

Posebno se osvrnuo na pogodak iz 46. minuta koji je poništen:

„Mogao je taj gol da preokrene, ali imali smo dominaciju i posle toga. Međutim, drugi gol nas je „spustio“. Teško nam je, ali još šest bodova je u igri i postoji šansa. Igramo za najveći klub u Srbiji i svaki put idemo na pobedu, a tako će biti i do kraja“, zaključio je Pešić.

Zvezdu 27. oktobra očekuje duel sa Trabzonom u Beogradu, dok će grupnu fazu Lige Evrope okončati gostovanjem Monaku 3. novembra.

BONUS VIDEO Bakljada ultrasa Ferencvaroša pre meča sa Zvezdom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare