Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

Dva Srbina su vest kola u izraelskom prvenstvu, ali ne po dobrom. Aleksandar Pešić koji se našao na meti uvreda Slobodana Drapića se sada, kako sam navodi, poslednji put oglašava u vezi sa ovim incidentom.

Najpre su izraelski mediji objavili da je trener Beitara vređao napadača Makabija, te mu psovao „srpsku majku“. Nije prošlo dugo, a pojavio se i snimak ovog incidenta.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se bura ne stišava, bivši napadač Crvene zvezde odlučio je kaže sve što ima na ovu temu sa namerom da zatvori ovo poglavlje:

„Gospodine Drapiću, časni i pošteni ljudi priznaju svoju grešku. Dobro znate kakve ste uvrede uputili meni, kao što dobro znate da vam ja ni jednom uvredom nisam uzvratio. Ovo je moja poslednja izjava povodom ove situacije. Hvala“, napisao je Pešić i to objavio kao „stori“ na Instagram profilu.

Uz to je priložio i dve fotografije na kojima se vidi Drapić „u elementu“, a uz ostale dve fotografije je napisao po jednu reč: „Gospodine…“. Da li je želeo da to učini ironično ili samo da ukaže na detalje na koje misli ostaće pitanje…

Pešić je aludirao na izjave koje su preneli mediji u Izraelu, a u kojima Drapić tvrdi da je vređanje bilo obostrano:

“Tokom utakmice sam u žaru borbe bio besan na igrača Makabija i razmenili smo nekoliko reči na srpskom jeziku. Ako je Pešić povređen zbog toga, ja mu se izvinjavam. Izgladićemo to među nama”, kratko je rekao Drapić posle meča.

Foto: Screenshot Instagram/ Pesic45
Foto: Screenshot Instagram/ Pesic45
Foto: Screenshot Instagram/ Pesic45

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar