Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaler Partizana Nikola Štulić, koji je propustio finiš priprema u Beleku, rekao je da je snimak pokazao da ima hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus neoštećeni.

PROČITAJTE JOŠ:

„Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro“, rekao je Štulić za klupski sajt.

Mladi napadač ne krije da je postojala bojazan kada je stepen povrede u pitanju.

„Iskreno, jesam se uplašio kada sam dobio udarac. Pre godinu dana sam imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata i logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je odmah laknulo. Ohrabrili su me i doktori koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se i ispostavilo kao tačno“, rekao je Štulić.

Kako kaže, dane u Beleku je provodio tako što nije izlazio iz ambulante i sa terapija, uz to radeći vežbe za jačanje nogu, a ističe da je sve vreme imao podršku trenera Aleksandra Stanojevića.

„Šef mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao mi je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim i da će sve doći na svoje“, zaključo je Štulić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram