Foto: Nova.rs

Klub ispašta zbog divljanja navijača.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je Partizanu registraciju novih igrača svih uzrasta u trajanju od tri meseca zato što klub iz Humske nije platio Crvenoj zvezdi oko 6,8 miliona dinara za razbijene stolice na stadionu „Rajko Mitić“ na dva „večita derbija“.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je zbog ponašanja svojih navijača u 167. „večitom derbiju“ morao da na ime naknade štete Crvenoj zvezdi da isplati 2.102.006 dinara. Pristalice „crno-belih“ na meču koji je odigran 16. aprila ove godine lomile stolice na južnoj tribini, napravile su štetu na ulaznim kapijama i polupali svetla na tom delu stadiona. Utakmica je završena bez golova.

Crvena zvezda je 27. februara pobedila Partizan 2:0, a čelnici „crno-belih“ su bili dužni da „crveno-belima“ plate 4.662.429 dinara zbog razbijenih stolica na stadionu „Rajko Mitić“.

Crvena zvezda je podnela prijavu Disciplinskoj komisiji FŠ, koja je danas odlučila da kazni Partizan zabranom registracije novih igrača zbog neplaćanja naknade štete „crveno-belima“.

BONUS VIDEO Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar