FK Partizan, FK Soči
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Partizan će u četvrtak, 26. avgusta dočekati Santa Klaru u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija, a prodaja karata za ovaj duel počeće 20. avgusta u 10 časova ujutru.

Crno-beli će portugalskog predstavnika ugostiti na stadionu u Humskoj sa početkom u 21 čas, pa su crno-beli odredili cene karata za odlučujući duel za plasman u grupnu fazu novoformiranog evropskog takmičenja.

Navijači zbog kovid protokola neće moći da kupe karte za centralni deo zapadne tribine, dok je za ostatak cena sledeća:

• jug i sever – 800 dinara
• istok, bok – 1500 dinara
• istok, centar – 2000 dinara
• zapad, bok – 2000 dinara
• lože – 8000 dinara

Takođe, crno-beli su saopštili da će za meč protiv Santa Klare važiti sezonske utakmice za sezonu 2021/2022.

Kada je u pitanju kupovina ulaznica, do njih je, prema informacijama sa zvaničnog sajta crno-belih, moguće doći na neki od sledećih načina:

PROČITAJTE JOŠ...

„Putem sajta www.ticketline.rs uz mogućnost ON-LINE plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje takođe u petak 20.08.2021. i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

TIcketline Shop Novi Beograd, prizemlje TC Novi Merkator, Bulevar umetnosti 4, u radnom vremenu svakim danom osim nedelje od 10 do 18 časova.

Uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona FK Partizan na dan utakmice 26.08.2021. od 10 do 21h.

Za sve one koji žele omogućena je i dostava ulaznica na kućnu adresu.

Ulaznice se mogu rezervisati i na telefon 011/20-30-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova. Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Svaka ulaznica će biti personalizovana tj. na svakoj ulaznici će biti ispisano ime i prezime vlasnika ulaznice.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Sve dodatne informacije možete dobiti isključivo pozivom na telefon Ticketline pozivnog centra 011/20-30-570“, navedeno je na sajtu Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar