Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da nema nijednu zamerku na igru svog tima protiv Radnika iz Surdulice.

Partizan je u nedelju popodne slavio sa 2:0, u meču 13. kola Superlige Srbije. Golove za pobednički tim postigli su Miloš Jojić u 33. i Rikardo Gomeš u 77. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bilo je teško, oni se vrate dosta pozadi i organizovano se brane. Bilo je teško probiti. Samo sam rekao ‘strpljenje do kraja’ i imali smo ga. I mogu da budem zadovoljan, posebno što su momci na kraju napadali i želeli da daju gol iako su imali 2:0. Igrali su sve vreme ofanzivno i napadali su u svakom trenutku. Nema šta, sve je ok“, rekao je Stanojević posle meča za klupski kanal.

Klub iz Humske ostao je prvi na tabeli Superlige i trijumfovao je, uprkos tome što nisu svi igrači bili na raspolaganju treneru.

„Reprezentativce smo samo odmarali, jer imaju neke utakmice, u ritmu su i putuju, pa smo njih odmarali, a ostale nismo. Njih smo rotirali u odnosu na protivnika“, kaže Stanojević.

Izneo je i svoja očekivanja pred utakmicu sa Gentom u Ligi konferencija, gde Partizan trenutno ima šest bodova posle dve utakmice.

„Jedna prava utakmica, očekujemo da će biti dobra. Imamo dve utakmice s njima, očekujemo da napadamo prvo mesto“, optimističan je šef stručnog štaba Partizana.

BONUS VIDEO: Prekid utakmice Njukasl – Totenhem da bi se pomoglo navijaču na tribinama

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar