Partizan Radnik
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana u okviru 4. kola Superlige Srbije gostuju Radniku u Surdulici (subota, 19 časova) sa namerom da nastave trku za večitim rivalom i aktuelnim liderom.

Izabranici Sava Miloševića u prva dva kola pokazali su određene oscilacije, što ih je koštalo tri boda na gostovanju Novom Pazaru, međutim, znatno bolje izdanje i ubedljiva pobeda nad Javorom (4:0) ulili su optimizam partizanovcima pred treće ovosezonsko gostovanje.

Uprkos vrlo dobroj igri protiv Javora, trener crno-belih Savo Milošević nije kratkog pamćenja te se pred put u Surdulicu prisetio grešaka iz Novog Pazara i naglasio da nema nedodirljivih igrača, kao i da će šansu dobiti samo spremni da odgovore na sve zadatke.

PROČITAJTE JOŠ

„Čeka nas protivnik sposoban da napravi problem bilo kome. Jesmo dobili poslednje dve utakmice u Surdulici, ali nije bilo lako. Imaćemo problem ako voljni momenat ne bude na maksimumu. Makarić je trenutno u formi, ali stub cele Radnikove igre je Mitošević, vođa na terenu. Pritom, sastav Sima Krunića ima još igrača sposobnih da prave razliku, ako im se dozvoli. Bitno je kako ćemo se postaviti na planu koncentracije. Poslednja dva puta kad smo gostovali u Surdulicu imali smo po dva gola prednosti, pa primali u 90. i sami sebi pravili nevolje. Očigledno da na gostujućim terenima, protiv ekipa koje se brane u niskoj zoni, imamo problem da rešimo utakmicu na vreme“, istakao je strateg Parztizana.

Pročitajte još: Natho – Stojković je naš kapiten, kraj priče

Crno-beli su u poslednja četiri susreta sa Radnikom ostvarili stoprocentan učinak, međutim nadu u iznenađenje Surduličanima uliva podatak da su u poslednjih pet godina, na dve od sedam utakmica pred domaćom publikom uspeli da ostanu neporaženi (pobeda, remi i pet poraza).

Radnik – Partizan

Navijači Partizana nadaju se da će njihov tim večeras (19.00) u Surdulici proraditi i na gostovanjima, a kvota na dvojku je 1,25, dok je dupla šansa 1X 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik Surdulica – Partizan.

„Posle dva bolna poraza dolazi nam Partizan i teško je razmišljati da se vadimo protiv crno-belih. Igramo kod kuće, nemamo prednost publike, a oni posle izgublenog duela u drugom kolu teško da će dozvoliti još neki poraz. To je ekipa koja će biti maksimalno spremna i da ide na pobedu jer svaki drugi rezultat ih dovodi u tešku situaciju“, rekao je strateg Radnika.

Kao posebna boljka izabranika Sima Krunića pokazao se pad koncentracije u završnici susreta, o čemu svedoči podatak da je Radnik u poslednje dve utakmice poraze pretrpeo golovima u 88. minutu i nadoknadi vremena i tako ispustio čak četiri od šest bodova.

Činjenica da su oba tima u prethodnim kolima prikazala igru spuštenih gardova najavljuje uzbudljiv susret na zapadu Srbije, a motiv više za Partizan predstavljaće pobeda Crvene zvezde nad Spartakom i želja da održe korak u šampionskoj trci.

SUPERLIGA 4. KOLO

Petak:

Crvena zvezda – Spartak 3:2 (1:1)

(Ben 32, 65, Tomane 70 – Tufegdžić 34, Nikolić p72)

Subota:

Inđija – Napredak 17

Radnik – Partizan 19

Novi Pazar – Javor 19

Radnički Niš – Mačva 19

Zlatibor – Cukaricki 19

Nedelja:

Bačka – TSC 18

Metalac – Proleter 20

Rad – Voždovac 20

Vojvodina – Mladost Lučani 20

Tabelasuperliga
Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar