Filip Stevanović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Filip Stevanović, talentovani ofanzivac Partizana, sve je bliži odlasku iz Humske, a prema pisanju stranih medija prelazak u Mančester junajted je praktično gotova stvar.

PROČITAJTE JOŠ

Stevanović je igrama u crno-belom dresu sa samo 17 godina skrenuo pažnju svetske fudbalske javnosti, i dospeo na radar brojnih evropskih klubova, pa je vrlo verovatno da će ovog leta napustiti srpsku prestonicu.

Prema pisanjima dobro obaveštenih izvora, Stevanović je na korak od prelaska u Mančester junajted, a italijanski novinar Fabricio Romano istakao je da je „posao već gotov“.

Eventualne dileme u velikoj meri je razrešila i objava hitrog ofanzivca koji je na Instagram profilu objavio fotografiju sa „Old Traforda“ iz prethodne sezone u kojoj je Partizan gostovao Mančester junajtedu, u okviru Lige Evrope.

Pročitajte još: Milošević: Neki igrači su se osetili nedodirljivim

Ukoliko dođe do realizacije transfera, Stevanović će postati treći Srbin koji je iz Humske prešao u slavni engleski klub, posle Zorana Tošića i Adema Ljajića, a prema pisanjima stranih medija, crno-beli će inkasirati oko 12 miliona evra.

Takođe, verovatno je i da će supertalentovani ofanzivac ostati u Partizanu ove sezone na pozajmici, slično kao što je bio slučaj sa Strahinjom Pavlović, štoperom koji je prešao u Monako.

View this post on Instagram

??

A post shared by Filip Stevanovic (@stevanovic10) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram