Aleksandar Stanojević, Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je pred meč sa Čukaričkim u Superligi, da ne očekuje da će njegova ekipa pobediti sve do kraja.

Partizan trenutno ima osam bodova više od Zvezde, ali i utakmicu više u domaćem prvenstvu, što nimalo ne ostavlja Stanojeviću prostor za opuštanje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Treća ekipa na tabeli, najteža utakmica za nas, svesni smo toga. Čukarički je tim koji ima stabilnost, ima klub koji stoji iza njega stabilno duže vreme i sve to daje rezultat u svakom smislu te reči. Naš sutrašnji rival ima izuzetno kvalitetne igrače, mada će im sigurno nedostajati Mijailović i Jovanović. Imaju izuzetan napad, direktni su. Biće dobra, otvorena utakmica, nadam se povoljna za nas“, rekao je Stanojević.

Zvezda nije bila tako ubedljiva protiv Radničkog iz Ništa, zatim je poražena od Radnika iz Surdulice i to je zahuktalo prvenstvenu trku.

„Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kad mi ne pobedimo. Njihov kiks nam daje još jedan impuls da idemo još jače. Ali, ne može da se dobije svaka utakmica. Nemoguće je. Mi nećemo pobediti sve do kraja, to je nemoguće. Samo što uvek kažem igračima da možemo da izgubimo, ali samo na određene načine. Može da se izgubi i izgubiće se da li zbog terena, vremena, umora, protivnika, ali naša energija mora da bude na maksimumu, da uđemo u meč tako da svi to vide, osete. Mi se ne opuštamo, ja sam uvek obazriv, poštujemo svakog protivnika. Ali, tek je 15. kolo prvenstva“, kaže šef struke crno-belih.

Crno-beli meč sa Čukaričkim igraju u nedelju od 18 sati i 30 minuta. Stanojević je pozvao navijače da podrže klub i kada mu ide i kada stvari nisu baš idealne. Takve sigurno u nedelju neće biti po Lazara Markovića, koji neće biti u postavi.

„Ozbiljna je povreda čim je pauzirao tri utakmice. Lazar igra pod injekcijama, sa bolovima duži period. Nije mogao više. Sada ima posebnu terapiju. Ima indicija da će biti spreman za Gent, u utorak bi trebalo da počne da trenira. Kapiten je, znači ovom timu, ušao je u dobar ritam“, kaže Stanojević.

Napominje da će „promešati karte“ kao i da priprema tim u ciklusima od po tri utakmice.

„Dosta igrača je na granici, ali moramo da izdržimo do poslednje utakmice u ovom ciklusu“, zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO: Nemanja Vidić došao na humanitarni meč za Radakovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar