bojat
Foto: FK Partizan

Mladi fudbaler Dragan Bojat rekao je da mu je želja da debituje u dresu Partizana i da sa crno-belima osvaja trofeje.

„Došao sam iz Proletera iz Zrenjanina. Fudbal sam zavoleo na ulici i onda me je otac odveo na prvi trening u jedan mali lokalni klup Sporto sa četiri godine. Prvi put sam dobio poziv za Partizan 2012. godine na jedanom turniru u Beogradu. Tu sam prvi put zaigrao za crno-bele. U omladinskoj školi Partizana sam sve do danas igrao u svim kategorijama“, rekao je Bojat u intervjuu za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Desni bek iz Partizanove omladinske škole, koji ima 16 godina, našao se na spisku igrača koje je trener Savo Milošević pozvao na pripreme za novu sezonu.

„Želja mi je debi u dresu Partizana i osvajanje trofeja sa Parfizanom. Voleo bih da zaigram na večitom derbiju pred našim navijačima i, naravno, da postignem gol, to mi je najveći san. Dolazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, otkad sam napravio prve fudbalske korake i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje“, zaključio je Bojat.

On je rekao da mu je u Partizanu uzor Nemanja Miletić, ali da najviše voli da gleda igrače kao što su Dani Alves i Marselo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

View this post on Instagram

Početak priprema za novu sezonu Danas je na SC Partizan – Teleoptik održana prozivka igrača pred predstojeću sezonu koji se nalaze na širem spisku FK Partizan. Igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković da bi ih zvanično pozdravili predsednik FK Partizan gospodin Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba Savo Milošević. Sve prisutne članove upravnog odbora kao i stručnog štaba FK Partizan pozdravila je portparol kluba Biljana Obradović, a među kojima su bili i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, generalni direktor kluba g. Miloš Vazura i članovi upravnog odbora. Pripreme su počeli: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Šćekić, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlpović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić. #fkpartizan #fkp #partizan

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar