Milinko Pantić: Otišao je moj drugi otac, bez njega ne bih uspeo

Fudbal 06. apr. 202022:38 > 22:39
Podeli:
Foto: EPA/MARISCAL

Bivši fudbaler Atletika Milenko Pantić, oglasio se povodom smrti nekadašnjeg trenera madridskog kluba, Radomira Antića, za koga je bio posebno vezan.

Pantić je bio deo one fantastične generacije koja je pod komandom Radomira Antića u sezoni 1995/96 osvojila titulu prvaka Španije.

Bio je jedan od ključnih igrača ekipe sa tadašnjeg „Visente Kalderona“, a upravo Antić je bio taj koji ga je doveo u klub.

PROČITAJTE JOŠ

„Danas moj Mister nije umro sam, otišao je moj prijatelj, neko ko mi je bio kao otac i deka mojim ćerkama. Večno zahvalan, bez njega, ne bih bio ovo što sam sada. Počivaj u miru“, poručio je Milinko Pantić.

Jedan od igrača koje je tada Radomir Antić doveo u Atletiko bio je i Hoze Fransisko Molina.

„Uvek mi je mnogo pomagao i znao je kako da iz mene izvuče ono najbolje. Imali smo priliku da zajedno delimo nekoliko sezona i da proslavimo zajedno duplu krunu, to će uvek ostati u mojim najlepšim sećanjima“, napisao je Molina.

Trener Atletika, Argentinac Dijego Simeone, imao je poruku povodom smrti legendarnog trenera.

PROČITAJTE JOŠ

„Ostavio si neizbrisiv trag među nama sportistima. Pamtićemo te uvek zbog toga. Hvala ti, Mister, hvala ti Radomire“.

Hoze Kaminero je takođe bio među onima koji su izrazili saučešće porodici Radomira Antića uz poruku:

„Želim da izrazim saučešće porodici i prijateljima. Nek počiva u miru. Ostavio nam je legat jednog od najuticajnijih trenera u modernom fudbalu“.

Radomira se setio i bivši igrač, sada pomoćni trener Atletika, Huan Viskaino.

„Odlazi veliki trener, ali iznad svega veliki čovek. Održavali smo naše prijateljstvo do samog kraja, bio je sjajan čovek“, poručio je Viskaino.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram