Foto: REUTERS/Giampiero Sposito GS - RP3DRIGVHOAA

Smrt Radomira Antića duboko je pogodila ceo fudbalski svet, a posebno španske klubove u kojima je radio. Dirljivo su se od "Mistera" oprostili Real i Barselona, ali ne samo dva najveća kluba na Pirinejima.

“Preminuo je Radomir Antić, trener Barselone 2003. godine. Porodica Barse žali zbog gubitka čoveka duboko voljenog u svetu fudbala. Počivaj u miru”, napisao je katalonski klub na Tviter nalogu.

Foto: Printscreen / Twitter / Barselona

I drugi španski gigant, Real, čiji je Antić bio trener oprostio se od velikana.

“Predsednik i Odbor direktora Reala izražavaju veliku žalost zbog smrti Radomira Antića, koji je bio naš trener od marta 1991. do januara 1992. Iskreno saučešće porodiici i prijateljima. Tuga se proteže i na celu madridsku porodicu i klubove u kojima je Radomir bio tokom igračke i trenerske karijere”, navedeno je u saopštenju Reala.

Antić je dva puta vodio Ovijedo:

“Dva puta ste na vodili. Počivaj u miru, gospodine. Tužni smo zbog smrti Radomira Antića. Naše duboko saučešće i porodici i prijateljima. Večna slava.”

Foto: Printscreen / Twitter / Ovijedo

Tuga je i u Saragosi čiji je Antić nosio igrački dres, a kasnije bio i trener:

“Saragosa je tužna zbog smrti Radomira Antića, koji je ostavio veliki trag u našem klubu kao igrač i trener. Najdublje saučešće porodici i prijateljima u ime svih ‘saragosisma’. Počivaj u miru.”

Poslednji španski klub koji je Antić vodio bila je Selta:

“Nebeska porodica je brojnija za Radomira Antića, bivšeg našeg trenera. Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru.”

Foto: Printscreen / Twitter / Selta

Izraze saučešća i tuge iskazali su i gotovo svi španski klubovi.

“Težak gubitak za fudbal. Iskreno saučešće porodici i najmilijima, kao i svim klubovima u kojima je Radomir ostavio trag“, navedeno je u pismu Elčea.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram