Foto: REUTERS/Sergio Perez

Legendarnog Predraga Mijatovića vest o smrti čoveka fudbala Radomira Antića, zatekla je u Madridu. Gradu u kojem živi, ujedno i gradu iz kog je na večni počinak otišao veliki Antić.

„Baš sam potresen, jako tužne vesti… Otišla je jedna prava legenda. Legenda u svakom smislu te reči“, priča Mijatović za Nova.rs i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ

„Znao sam da Radomir Antić ima problema s pankreasom i da se od kraja decembra borio s tim, nije bio u pitanju koronavirus. Bio je u bolnici, nije bio u stanju da priča, baš slabo je komunicirao“.

Bivši golgeter Real Madrida mislio je da će se Antić, koji je vodio tri španska velikana – Real, Barselonu i Atletiko, izvući iz teške situacije.

„Nadao sam se da će Antara prevazići to što mu se dešava, jer je uvek bio pozitivan, jak i nasmejan. Baš me je potreslo to što nas je rano napustio. Imao je samo 71. godinu“.

Foto: EPA/RONALD WITTEK

Mijatović se biranim rečima opraštao od legendarnog stručnjaka.

„Antić je, što se fudbala tiče, napravio sjajnu karijeru, on je najtrofejniji trener s našeg podneblja u Španiji. Vodio je Real, Barselonu i Atletiko, što je nešto posebno. Reč legenda moram da koristim više puta, jer je on to bio. Kad god smo se sreli u Madridu, ili bilo gde drugde, uvek je bio raspoložen i spreman da podeli pravi savet. Nažalost, njegovo zdravstveno stanje nije bilo najbolje i nije mogao da dobije ovu najvažniju bitku, što je jako tužno“, završio je razgovor iz Madrida Mijatović za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram