Foto: EPA-EFE/Paul Ellis

Mančester junajted je doživeo još jedan neuspeh na svom terenu u Premijer ligi, čime je nastavljena loša serija rezultata na "Old Trafordu" ove sezone.

Četvrti put je Junajted ove sezone igrao kod kuće u ligaškom takmičenju i nije pobedio, tačnije ostvario je samo remi sa Čelsijem nedavno (0:0).

PROČITAJTE JOŠ:

Tri poraza, od toga posebno boli onaj od Totenhema (6:1), ali ništa manje nisu za kritiku i ovaj od Arsenala (1:0) i na startu od Kristal Palasa (3:1). Gol razlika od 2:10 sve govori.

PROČITAJTE JOŠ: Arsenal slavio u Mančesteru prvi put od 2006.

Ole Gunar Solskjer je posle meča bio vidno razočaran, a čini se da je izjavom o poklonjenom penalu direktno prozvao Pola Pogbu za neoprezan start.

„Poklonili smo im taj penal. Rival je bežao od gola, nije bilo potrebe napadati ga i startovati“, rekao je Norvežanin, kojem je ovo bio jubilarni, stoti meč na klupi Junajteda.

Posebno ga je razočaralo prvo poluvreme.

„To je fudbal, pun je uspona i padova. Nismo upalili motore kako treba, posebno u prvom poluvremenu. To je nešto što moramo da rešimo jer znam koliko su ovi momci dobri. Znali smo da je ovo važan meč, ali loše je bilo to prvo poluvreme. Ipak, na drugima je da procene da li i koliko napredujemo“, rekao je Ole.

Bivši kapiten Junajteda, Roj Kin, nastavio je sa optužbama i negativnim reakcijama na igru tima.

„Ne vidim nijednog lidera u tom timu, od početka do kraja, računajući i iskusne igrače. Očekuje se od vas da zavrnete rukave, o tome se radi kad nosite dres Junajteda. Kao što je radio Nobi Stajls, čovek lavovskog srca. Ole je taj koji vodi tim, njegov posao zavisi od onog što je na terenu. Hoće li verovati igračima koji izlaze na teren? Nek nam je bog u pomoći!“, rekao je Kin.

Kritikovao je i Markusa Rašforda.

„Mnogo je dobio pohvala za svoj rad proteklih meseci, mlad je, ali njegov govor tela bio je šokantan. Zaista šokantan. Morate da zavrnete rukave, a ne da slegnete ramenima. Kada timu ne ide, tada se traže jaki karakteri“, zaključio je Kin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar