Saša Lukić
Saša Lukić; Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

U Torinu sezona nije mogla da krene gore.

Saša Lukić je prethodnog vikenda odbio da putuje sa timom na gostovanju Monci (2:1), navodno, jer je nezadovoljan što mu nije dozvoljeno da pređe u Romu.

PROČITAJTE JOŠ

Lukić je novi kapiten Torina ove sezone, a očekivano je pitanje o potezu Lukića morao da govori i Igor Jurić, trener Torina.

„Lukić je odreagovao poprilično senzacionalno. Moramo da razumemo zašto dečko koji je ovde šest godina i jako je bitan deo tima mora da reaguje ovoliko ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i ja jesam ogorčen“, poručio je hrvatski trener.

Zatim je pojasnio.

„Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalno. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Saše i kluba“.

Jurić je istakao da ne želi da utiče na odluku reprezentativca Srbije.

„Nema šta ja da intervenišem kod Lukića. Ako neko napravi grešku i svestan je da je napravio grešku, ja ću mu uvek oprostiti. Ali, ovo je sada slučaj u koji će morati da se umeša klub“, poručio je Jurić.

U Torinu od ove sezone igra i Nemanja Radonjić koji je bio u startnoj postavi.

„On je uradio sve što je mogao da bi došao u Torino i to znači da je u glavi spreman da napreduje. Tokom karijere mu je uvek falio kontinuitet, a doživljavao je i pehove. Sada je odigrao dve dobre utakmice protiv Palerma i Monce. Dobro se pokazao i mora da nastavi ovako. Nama i dalje fale neki igrači, ostali smo i bez osam bitnih igrača, pa moramo da vidimo da li tu može još nešto da se uradi“, jasan je Hrvat.

BONUS VIDEO Saša Lukić postiže prvi gol u dresu Srbije protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare