Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler izneo svoju verziju priče.

Jedan od problema sa kojima se suočio Partizan ovog leta bio je i slučaj Fusenija Dijabatea, krilnog igrača koji se nije pojavio na pripremama crno-belih nezadovoljan činjenicom da mu nisu isplaćivane zarade.

PROČITAJTE JOŠ

Kako stvari stoje, on se neće vraćati u redove crno-belih, a sada je u razgovoru za francuske medije otkrio detalje problema.

„Prekinuo sam svaku komunikaciju sa klubom. Osećam se besno na njih jer nisu poštovali prvobitni dogovor kada sam stigao kao slobodan igrač. Osim problema sa platom, plan je bio da odigram dobru sezonu i odem bez trzavica“, kaže Dijabate.

Nije se tu zaustavio Dijabate.

„Cilj mi je da ne budem u sukobu sa Partizanom koji ostaje važan klub, ali da pronađem rešenje koje će mi olakšati odlazak“, rekao je Dijabate.

Kako je i sam naveo, problem je nastao oko njegove otkupne klauzule, jer on želi da ga klub pusti za 1.000.000 evra, dok sam klub iz Humske traži najmanje 3.000.000 za njegovu slobodu.

Na kraju, Dijabate je poručio i da se nalazi u formi svog života.

„Zadovoljan sam sezonom, statistički gledano najboljom u karijeri. Bio sam konstantan. U najboljoj sam formi u karijeri i igram sa mnogo više zrelosti nego ranije“.

BONUS VIDEO Teško da ćete videti lošije slobodno bacanje od ovog 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar