Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Uvek kaže šta misli.

Centralna tema svetskog fudbala u ovom trenutku je situacija između Kilijna Mbapea i PSŽ-a i koja je eskalirala do tačke da klub nije želo da vodi fudbalera na pripreme, a sve zbog toga što ne mogu da se dogovore o datumu i uslovima izlaznog transfera.

PROČITAJTE JOŠ

Zlatan Ibrahimović se osvrnuo na sagu oko Kilijana Mbapea.

Podsetimo, Pari Sen Žermen nije vodio Mbapea na trening i želi da ga proda ovog leta jer je shvatio da bi francuska zvezda sledeće godine želela da ode besplatno. Mbape ne želi da napusti PSŽ ovog leta, a klub nema nameru da ga pusti besplatno i rešenje se još ne nazire.

U intervjuu za „Canal+“, legenda PSŽ-a Ibrahimović je izneo svoje viđenje.

„Da li je uradio dobru stvar kada je produžio ugovor sa PSŽ-om? Ne za sebe, da za PSŽ. On je sebe doveo u situaciju da je važniji od kluba, ali nikad ne možeš biti veći od kluba. A kada dete postane toliko moćno, lako zarađuje. Onda mu roditelji, agenti postaju problem. Tu gubite samodisciplinu i identitet. Danas, sa ovom novom generacijom, roditelji, očevi, majke, ko god hoćete, misle da su postali zvezde. Puno pričaju u medijima i treba da ćute. Na vašem je sinu da radi i da bude disciplinovan“, dodao je Ibrahimović, koji je četiri sezone igrao u klubu i za to vreme postigao 156 golova u 180 mečeva.

BONUS VIDEO Ibrahimović God Bye – fenomen fudbalskog Boga

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar