Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nemanja Stevanović, golman Partizana, bio je heroj svoje ekipe u utakmici Superlige Srbije protiv Spartaka.

On je u 90. minutu utakmice odbranio penal i sačuvao pobedu svom timu rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

Stevanović je letos bio na korak od odlaska iz kluba, ali je odlučio da ostane i bori se za mesto među stativama, iako je na početku sezone bio treći u redu, iza kapitena Vladimira Stojkovića i mladog Aleksandra Popovića.

„Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom. Imperativ nam je bila pobeda! Ali, pokazali smo karakter i zajedništvo u ovim teškim trenucima i na kraju uspeli zasluzeno da pobedimo, rekao je Stevanović.

Potom je govorio i o odbranjenom penalu.

„Pripremao sam se sa trenerom golmana Nemanjom Jovšićem. Radili smo analizu i to mi je mnogo pomoglo da odbranim penal. Rituale imam kao i načine na koji branim penale, ali nek to ostane tajna ovaj put. Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal“.

Stevanović je rekao da mu je svaka odbrana u dresu Partizana omiljena.

„Trudim se da vodim ekipu na terenu i da ih imam što manje. Drugari iz kluba su mi naravno svi čestitali. Bili su uvek uz mene i zahvalan sam im na tome. Sinoć sam im se odužio odbranjenim penalom. Dobio sam stvarno veliki broj poziva što od rodbine, prijatelja pa do ogromne armije naših navijača“.

Čuvar mreže Partizana misli da je tim pobedom protiv Spartaka vratio samopouzdanje.

„Vreme je naš saveznik. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da ćemo pobeđivati“.

Sledi reprezentativna pauza i odmor…

„Odmor ću provesti sa suprugom koja je moja najveća podrška. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ovaj penal poklanjam njoj. Otići ću malo i kod svojih u Zvornik i Tršić, da posetim mamu, rodbinu i prijatelje“, zaključio je Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar