Bajern vs Šalke Foto:EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Bavarci će morati bez važnog igrača, Junajted uskoro dobija pojačanje

Fudbaler Bajerna iz Minhena Serž Gnabri povredio je butinu i ponovo će morati da odsustvuje sa terena, saopštio je šampion Nemačke.

Bajern je u subotu poražen od Ajntrahta iz Frankfurta sa 5:1, a Gnabri je u igru ušao sa klupe i brzo se povredio, pa je napustio teren.

PROČITAJTE JOŠ:

Bajern je saopštio da je Gnabri povredio tetivu levog butnog mišića i da će propustiti „naredne utakmice“.

To znači da bi do kraja godine mogao da propusti duele sa Mančster junajtedom na „Old Trafordu“, kao i Štutgartom i Volfsburgom u Bundesligi.

Kada smo će kod Mančester junajteda, Brazilac Kazemiro počeo je u nedelju sa individualnim treninzima, pošto se oporavio od povrede, saopštio je engleski klub.

Kazemiro (31) se povredio sredinom oktobra na meču Brazila i Venecuele u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

U saopštenju Mančester junajteda se ističe da Kazemiro nije igrao od oktobra zbog povrede skočnog zgloba. On je u nedelju odradio individualni trening u trening centru „crvenih đavola“ u Karlingtonu. U saopštenju se ne navodi kada bi brazilski fudbaler mogao da zaigra.

Kazemiro je ove sezone odigrao 12 utakmica za Mančester junajted i postigao je četiri gola u svim takmičenjima.

Mančester junajted se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 27 bodova. Ni u Ligi šampiona Junajted ne stoji dobro, pošto u poslednjem kolu grupne faze mora da izvuče pobedu protiv Bajerna, ako želi da takmičenje nastavi makar u Ligi Evrope.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar