Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Superliga sve bliža povratku u Kragujevac i Novi Pazar.

Fudbaleri Novog Pazara savladali su IMT sa 3:1, dok je Radnički iz Kragujevca istim rezultatom bio bolji od Železničara u prvoj od dve utakmice baraža za plasman u Superligu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Železničar je u Pančevu dočekao Kragujevčane, ali su posle pola sata igre već imali dva gola zaostatka. Vojo Ubiparip je prvo u 21. minutu sjajno glavom iz srca kaznenog prostora loptu prosledio u gol, da bi osam minuta kasnije još jednom bio najviši u skoku i glavom doneo 2:0.

Pančevci su imali nekoliko prilika da smanje, čak su pogodili i okvir gola, ali nisu uspeli da zatresu mrežu, pa je u 61. minutu nakon gužve u kaznenom prostoru Nedeljko Piščević loptu plasirao u mrežu za 3:0.

Do kraja meča domaćin je uspeo da dođe do kakve-takve nade u čudo pred revanš, pošto je Petar Gigić sa penala smanjio na 3:1.

IMT je sa druge strane protiv Novog Pazara imao nešto aktivniji rezultat, pošto su Pazarci uspeli da povedu preko Bojana Ćećarića u 6. minutu, da bi u 39. Vladimir Lučić izjednačio na 1:1.

No, u poslednjem minutu prvog dela Slobodan Rubežić je po drugi put doneo prednost Pazarcima, da bi konačnih 3:1 postavio Bojica Nikčević u 70. minutu susreta.

Revanš mečevi su na programu 29. maja.

BONUS VIDEO Aleksandar Mitrović pisao istoriju, 42. i 43. gol u sezoni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar