Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport

Partizan će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Crvene zvezde 26. maja od 18.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je pred finale Kupa da jedna utakmica ne definiše sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

„Prva pomisao je da Kup ne može da bude utešna nagrada, niti može da spasi sezonu. Kada se sezona završi sve se izanalizira i ja kao najodgovorniji ću iskomentarisati sezonu“, kaže Stanojević.

Otkrio je da Rikardo nije trenirao prethodnog dana.

„Trofej je trofej gde god da se osvoji, ali naravno da bi nam bilo lakše da igramo na svom stadionu. Dosta se dobro poznajemo, može biti nekih taktičkih situacija, ali neće biti nekih velikih iznenađenja. Imamo mali problem sa Rikardom jer nije juče trenirao, a Bibras Natho nije još spreman. Nadamo se da će Rikardo biti ok“, otkrio je Stanojević.

Pokazao je i neku vrstu poštovanja prema rivalu.

„Kad je Zvezda u pitanju tu nema slučajnosti. Počev od nekih stvari koje se poturaju kroz medije, oni su ozbiljna mašinerija koja se bavi svačim i ja to poštujem. Videli ste kako oni to prezentuju i ja imam jedno poštovanje sa te strane“, rekao je trener Partizana.

Partizan nije dao gol na pet derbija, ali Stanojević smatra da su imali isti broj šansi kao i Zvezda.

„Imali smo isto šansi kao oni, ali eto nismo dali gol. Ne pravi nam to pritisak, ne razmišljamo u tom pravcu. Sve utakmice su do sada bile slične, ali nisu ni oni dali mnogo golova. Naravno, moramo da postignemo gol ako hoćemo da osvojimo titulu.“

Nije hteo da da odgovor na pitanje da li će ostati u klubu ako pobede u finalu.

„Malo mi je neprofesionalno da pričam o nekim stvarima pred utakmicu. Ne znači mi jedna utakmica, znači jer je derbi, ali u svim razmišljanjima uzimamo celu sezonu“, završio je Stanojević.

BONUS VIDEO Izjave Aleksandra Stanojevića i Dejana Stankovića pred finale Kupa 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar