Photo: Nenad Mihajlovic

Neslavan trend nikako da prestane, još jedan superligaš brzo menja trenera

Od ove sezone novi tim u Superligi Srbije je Mladost GAT, koji je odlučio da nakon samo četiri kola smeni Branka Žigića, koji više nije trener ekipe.

PROČITAJTE JOŠ:

Žigić je timom osvojio četiri boda u prva četiri kola, poražen je od Vojvodine i Čukaričkog, koji se već godinama bore za Evropu, ali to nije bilo dovoljno upravi kluba da ga zadrži na mestu trenera. Vest o smeni objavljena je na zvaničnom Instagram profilu Mladosti.

„Branko Žigić više nije šef stručnog štaba Mladosti GAT. Zahvaljujemo se na svemu što je učinio za naš klub za ovih mesec i po dana koliko je sedeo na klupi. Želimo mu puno uspeha u daljem radu. Ime naslednika biće poznato u narednim danima“, napisali su iz kluba.

Žigić je pre Mladosti vodio i Proleter, sa kojim je prošle sezone ispao iz Superlige.

Mladost GAT je trenutno 11. ekipa na tabeli Superlige, a zanimljivo je da je klub već otpustio trenera Ljubomira Ristovkog, koji ga je i uveo u prvi rang srpskog fudbala.

Nakon novog otkaza nastavljen je trend iz prošle, ali i ove sezone, koji podrazumeva brzu smenu trenera, koji na klupi uspevaju da opstanu svega nekoliko utakmica. Poslednji pre Žigića koji je dobio otkaz je Aleksandar Linta, koji je vodio Radnik.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar