Foto: Printscreen/Inter/tv

Aleksandar Kolarov, reprezentativac Srbije koji je napustio ekipu posle utakmice sa Škotskom, testiran je na koronavirus po povratku u Italiju i rezultat je pozitivan, piše "Gazzeta dello sport".

PROČITAJTE JOŠ

Kolarov će sada morati u izolaciju, što je dodatno opterećenje za iskusnog defanzivca koji je u Beograd došao sa povredom zadnje lože pred baraž meč sa Škotima za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Nada da će igrati postojala je do poslednjeg trenutka, ali je selektor Ljubiša Tumbaković morao da posegne za alternativnim rešenjima zbog navodne zabrane Intera da Kolarov nastupi u ovom meču.

Sa druge strane, italijanski Skaj piše da razvoj događaja nije bio takav.

„Kolarov se vratio u Italiju pošto je učinio sve da bi nastupio za Srbiju. Kolarov je pokušavao do kraja, a nije bilo nikakve zabrane Intera, kako se priča u Srbiji“, naveo je Skaj.

Ističe se i da defanzivac ima povredu zbog koje će trenirati odvojeno od ekipe, sve dok ne uspe da se vrati u takmičarsku formu.

Vest da je Kolarov pozitivan je objavio je i goal.com, uz napomenu da pored Kolarova trener Antonio Konte ne može da računa i na još jednog pozitivnog igrača – Marsela Brozovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare