Foto: Srdjan Stevanovic / Starsport

Aleksandar Kolarov, kapiten reprezentacije Srbije, neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za predstojeće izazove u Ligi nacija.

Iskusni defanzivac je zbog manje povrede propustio duel Intera na gostovanju Atalanti i uputio se u Beograd gde se priključio reprezentativnim saigračima. Ipak, iz Milana je stigla zabrana da igra za Srbiju protiv Škotske, ali i u naredna dva duela Lige nacija te se nije našao na spisku putnika za Mađarsku gde Srbiju u nedelju od 20.45 očekuje meč 5. kola grupne faze.

PROČITAJTE JOŠ

Na dan utakmice sa Škotskom u 18 časova je stigao dopis iz Intera da Kolaronv ne sme da igra protiv Škotske i da će u suprotnom snositi sankcije koje bi mogle da idu čak i do te mere da ugovor sa iskusnim defanzivcem bude raskinut.

Ovakva odluka sa Apenina primorala je Tumbakovića da se odrekne kapitena i improvizuje u meču koji je odlučivao o putniku na Evropsko prvenstvo te je upražnjenu poziciju zauzeo Gudelj.

Svojevrsna ucena stigla je na adresu Fudbalskog saveza Srbije i pred put u Mađarsku, te je Kolarov, u dogovoru sa čelnicima Saveza, umesto u Mađarsku krenuo za Italiju te neće biti u konkurenciji ni za duel 6. kola protiv Rusije u Beogradu koji je zakazan za 18. novembar.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar