Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Notingem Forest uspeo je da sačuva bod iako je bio sa igračem manje veći deo drugog.

Fudbaleri Notingem Foresta remizirali su na svom terenu protiv Brentforda 1:1 u sedmom kolu Premijer lige.

Pročitajte još

Gost je imao više od igre, naročito tokom drugog dela utakmice zbog crvenog kartona Notingema, ali Brentford nije uspeo da materijalizuje svoje šanse. Taivo Avoni doveo je u prednost „šumare“ već u osmom minutu, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda na intervenciju sudija iz VAR sobe. Mreže su mirovale u prvom poluvremenu, a nije viđen ni veliki broj prilika.

Situacija na terenu se promenila kada je fudbaler domaćih Musa Nijakate dobio drugi žuti karton u 57. minutu. Odmah nakon toga, Kristijan Norgor doveo je Brentford u vođstvo golom glavom nakon asistencije Matijasa Jensena iz slobodnog udarca.

Prednost gostiju nije dugo trajala. Nikolas Domingez je pogodio glavom iz teške pozicije u 65. minuu. Skočio je i uputio sjajan udarac nakon kog je lopta završila ispod prečke, i tako poravnao rezultat.

Nakon ovog remija, Notingem Forest je 11. na tabeli Premijer lige sa osam bodova dok je Brentford 13. sa jednim bodom manje. Nijedna od ove dve ekipe nije uspela ovim bodom da se značajnije odlepi od zone ispadanja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar