FOTO: EPA-EFE/LUCA ZENNARO
FOTO: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Njukasl je trenutno apsolutni hit u fudbalskom svetu, a nakon dobijanja novog vlasnika, klub već razmatra koje će "zvezde" pojačati tim.

Nakon navoda da će prvo doći do smene trenera, da bi u klub mogli stići Kejlor Navas, Geret Bejl, Mauro Ikardi, kao i mnogi drugi, u engleskim medijima se pojavila informacija da će prvo pojačanje biti u odbrani.

PROČITAJTE JOŠ:

U pitanju je defanzivac Kalidu Kulibali, koga su ne tako davno hteli najjači klubovi na svetu. Ipak, predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je uspešno odbijao sve ponude, rekavši da neće pristajati na ponude manje od 100 miliona za Senegalca.

Kako niko nije hteo da ponudi tu sumu novca, Kulibali je ostao u Napoliju, ali bi njegova selidba u Englesku mogla da se dogodi već na zimu.

Kulibalijeva cena je nakon teške povrede spala na oko 60 miliona, što je nesumnjivo dobra šansa za „svrake“.

Osim Kulibalija, Saudijci planiraju da „ožive“ karijeru Filipea Kutinja, koji to, bar za sada, bezuspešno pokušava u Barseloni.

Ukoliko do tog transfera dođe bio bi to njegov veliki povratak u Premijer ligu, nakon što je nastupao za Liverpul u periodu od 2013. do 2018. godine.

Ono što može predstavljati prednost za „svrake“ je plata koju Brazilac traži, a koju mnogi klubovi na svetu ili nemaju ili nisu spremni da mu daju.

Foto: EPA-EFE/Ballesteros
Foto: EPA-EFE/Ballesteros

Za početak, Njukasl bi trebalo da se fokusira na obezbeđivanje mesta u eliti i naredne sezone, pošto su trenutno 19. u engleskoj ligi.

Klub je nedavno saopštio da su rasprodate sve ulaznice za utakmica osmog kola Premijer lige protiv Totenhema, koja se igra 17. oktobra na Sent Džejms Parku.

BONUS VIDEO Tucak: Radio bih u Srbiji, nemam problem s tim

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar