Adem Ljajić; Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Adem Ljajić je višemesečna tema u turskom Bešiktašu, a kraj saradnje je veoma blizu.

Nekadašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić na izlaznim je vratima kluba već duže vreme, ali zvanične selidbe na neku novu destinaciju još uvek nema.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, prvi čovek Bešiktaša rešio je da se odrekne Ljajićevog ugovora i to na štetu kluba samo nekoliko meseci pre isteka saradnje.

Ipak, to nije sve. Srbina u poslednjoj godini čeka plata od 4.200.000 evra koju bi mu klub isplatio, nakon čega bi on dobio odrešene ruke da bira novu sredinu. To će se desiti ukoliko Bešiktaš ne pronađe Ljajiću novi klub u januarskom prelaznom roku, te uspe bar nešto da zaradi na njemu.

Njegova vrednost na tržištu trenutno se kreće na oko šest miliona evra, a kada bi takva ponuda stigla veruje se da klub uopšte ne bi razmišljao.

Nakon silnih pojačanja koje je Bešiktaš doveo u letnjem prelaznom roku, mesta za Adema u timu više nema, a problem su i njegova velika primanja kojih nije hteo da se odrekne tokom pandemije koronavirusa.

Ove sezone još nije odigrao ni minut u dresu šampiona Turske.

Zanimljivo je da Ljajić do sada nije hteo da napusti Bešiktaš, a za njega su se raspitivali pojedini timovi iz Serije A, te solunski PAOK, kao i Spartak Moskva.

BONUS VIDEO: Najzanimljiviji detalji meča Srbije i Luksemburga

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar