Foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je da će njegov tim biti značajno oslabljen u predstojećem meču protiv Voždovca, ali da je bez obzira na to optimista po pitanju konačnog ishoda.

PROČITAJTE JOŠ

„Imamo dosta problema s povredama i žutim kartonima. Nenad Gavrić i Nenad Šljivić nisu uopšte trenirali tokom ove sedmice, dok je Dušan Pantelić radio smanjenim intenzitetom. Njih trojica će, ipak, biti u konkurenciji za Voždovac, a naš medicinski tim će odlučiti u kojoj meri će oni moći da nam pomognu“, rekao je Gaćinović, prenosi klub.

„Nagomilane žute kartone imaju Petar Đuričković i golman Borivoje Ristić, tako da oni sigurno neće igrati. Jedina dobra vest je što se u ekipu vraća Filip Marković… Šansu će dobiti neki igrači koji nisu bili u prvom planu u poslednje vreme i imaće lepu priliku da se dokažu“, dodao je on.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Voždovac, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Niški tim je trenutno deveti na tabeli domaćeg šampionata sa 38 bodova, dok je Voždovac na 11. poziciji sa pet bodova manje.

„Voždovac je odličan tim koji voli da se nadigrava i kada je gost, respektujemo ih, ali smatram da imamo potreban kvalitet da osvojimo tri boda na našem stadionu“, rekao je Gaćinović.

Radnički je u jesenjem delu sezone izgubio od Voždovca sa 5:0.

„Ja tada nisam bio u klubu, ali mnogi moji fudbaleri su igrali taj meč i imaće dodatni motiv da pokažu da je to bio samo loš dan. Gledao sam tu utakmicu na televiziji, ali od tada su se mnoge stvari promenile“, rekao je Gaćinović.

„Očekujem da Voždovac i ovde bude ofanzivno nastrojen, ali mi smo se dobro spremili i mislim da imamo recept za njihovu igru i da ćemo uz maksimalno zalaganje tokom svih 90 minuta ostvariti cilj“, zaključio je on.

Utakmica Radnički – Voždovac igra se u subotu od 15.00 na Čairu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar