Rezervni golman Partizana Miloš Krunić nada se da će njegov tim popraviti utisak u narednom derbiju sa Crvenom zvezdom.

U ovom, 173. po redu, Partizan je poražen na stadionu „Rajko Mitić“ sa 3:2, golovima Gelora Kange, Šerifa Endiajea i Aleksandra Kataija u 15, 89. i 99. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jedna jako teška utakmica za sve nas, šta znam, dali smo sve od sebe, ovog puta nismo uspeli, nadam se da će u sredu za nas biti dosta bolje i da će sreća biti na našoj strani“, rekao je Krunić posle utakmice.

Njegov tim je poveo pogotkom Sameda Baždara u 11. minutu, a potom je vratio prednost golčinom Ksandera Severine u 57. minutu.

Meč su pored toga obeležile i razne kontroverze, a svakako jedna od stvari na koje u fudbalu nismo navikli jeste sudijska nadoknada od 15 minuta koja potraje 20 minuta na kraju. Rezervni golman crno-belih kaže da nije mislio da će u životu doživeti nešto slično.

„Nisam, iskreno nisam (mislio da ću igrati nadoknadu 20 minuta)… Bilo mi je čudno, ali bilo mi je i dosta prekida, to je na njima i neću da komentarišem. Bilo je dosta prekida, možda je opravdano, možda i nije, ne znam“.

Foto: Starsport

Krunić se nada da će za četiri dana u polufinalu Kupa Srbije, kada se na Marakani sreću isti rivali crno-beli odigrati daleko bolje.

„Takva je utakmica, otvorena, dosta šansi mi, dosta šansi oni. Rezultat sada u njihovu korist, ali dobro, tu je sreda, daćemo sve od sebe da okrenemo sve u našu korist“

Ističe da prvenstvena trka nije gotova, iako Zvezda ima deset bodova više od Partizana, ali i dalje žali što rezultat nije bio drugačiji.

„Ostaje žal za rezultatom naravno, imali smo 2:1 do 89. minuta, čini mi se, ali to je fudbal, igra se dok sudija ne svira“.

Crvena Zvezda vs Partizan Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nije hteo da se osvrće na situaciju kada je Osman Bukari iznudio penal koji je u dubokoj nadoknadi realizovao Aleksandar Katai.

„Stvarno ne znam, vruća je glava, ne bih sad da komentarišem jer bih morao da pogledam video na miru i ne bih komentarisao“, kaže Krunić, koji se potom prebacio na prvi penal koji je sam skrivio oborivši Mirka Ivanića.

„Ničija lopta, stotinka je odlučivala, šta sad“, dodaje golman. Oba puta i kod penala Kange i kod penala Kataija pogodio je stranu. Kangin je umalo i skinuo.

„Pogotovo kod prvog, prvi sam i kačio, kod drugog sam pročitao stranu, ali možda nisam bio tako blizu. Pročitao sam stranu, ali penali su lutrija“, zaključio je Krunić.

BONUS VIDEO: Omri Glazer po završetku 173. večitog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar