Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Svetozar Marković, mladi reprezentativac Srbije, govorio je za sajt Partizana o povratku u crno-beli dres.

Centralni defanzivac je u julu 2019. otišao iz Humske u Olimpijakos, ali se vraća posle nešto više od jedne godine, kao pozamljeni igrač.

PROČITAJTE JOŠ

On je naveo da mu je bila velika želja da se vrati u Partizan.

„Pregovori nisu bili laki i trajali su više od mesec i po dana. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, što sam uspeo da uradim bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka. U Olimpijakosu su smatrali da ovde nema dovoljno jakih utakmica gde mogu da napredujem, ali pošto za mene nije postojala nijedna druga opcija u glavi i nisam želeo da odem nigde drugo na pozajmicu osim u Partizan na kraju su se kockice složile! Presrećan sam što sam ponovo u svom klubu“, naveo je Marković.

On je istakao da je stalno pratio utakmice Partizana.

„To je moja kuća gde god bio na svetu! Ako nisam u njemu kao igrač, onda sam sigurno najvatreniji navijač“.

Istakao je i da misli da je napredovao u Grčkoj.

„Iako nisam igrao konstantno prvih sedam meseci, od januara ove godine do kraja prvenstva u Larisi sam odigrao sve utakmice i to mi mnogo znači“.

Kako je naveo, novog trenera Aleksandra Stanojevića je upoznao pri potpisivanju ugovora.

„Znam šta očekuje od mene, ali ćemo tek pričati kada se pridružim ekipi i počnem da treniram sa njima. Nisam igrao sada tri meseca, bio sam i nešto povređen, ali je to sada iza mene i spreman sam. Mislim da ću se brzo prilagoditi ekipi i šefovim zahtevima, jer ima dosta igrača koji su tu kao i pre godinu i po dana“.

Marković će priliku za novi debi u Partizanu imati 18. oktobra u večitom derbiju.

„O derbiju ne treba mnogo da se priča! Svaki igrač sanja o derbiju i jedva čekam da počne utakmica sa Zvezdom“, zaključio je Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar