Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Fudbaleri Arsenala iz Tule pobedili su Krasnodar sa 1:0 golom Gorana Čaušića, radovao se velikom trijumfu i Marko Nikolić kao trener Lokomotive.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i trener Partizana imali su dobar vikend u Rusiji, Goran Čaušić bio je strelac jedinog gola na utakmici Arsenal Tula – Krasnodar.

U 62. minutu je sa 20-ak metara raspalio po lopti i nije pogrešio, smestio je u donji levi ugao i doneo sva tri boda svom timu.

Dao je tako malu nadu svom timu da može do opstanka, a Marko Nikolić je kao trener nastavio da briljira u Lokomotivi.

Zimus mu je nova uprava ukazala poverenje i nije pogrešila, Lokomotiva je pobedila Spartak iz Moskve u gradskom derbiju i ima lepu priliku da ga prestigne i dođe do mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Spartak je drugi sa 47 bodova, Lokomotiva ima bod manje, ostalo je još pet kola do kraja, Zenit je na prvom mestu neprikosnoven sa 54 boda.

Lokomotiva je bila bolja kao domaćin sa 2 :0, golovima Kamana i Smolova u 1. poluvremenu, posao je olakšao i crveni karton Ajrtona, pa je Spartak celo drugo poluvreme igrao sa 10 igrača.

U zvaničnim mečevima, Lokomotiva ima maksimalan učinak u 2021. godini, poslednji put je izgubila od Himkija u prvenstvu 17. decembra 2020.

Od tada, zabeležen je samo remi sa Krasnodarom u prijateljskom meču sa 1:1, uz poraz od Lokomotive Tbilisi sa 4:0, takođe u prijateljskom meču.

Uz to, Nikolić ima čak 14 pobeda, u Ligi, Kupu i prijateljskim mečevima.

U prvenstvu, pobeda nad Spartakom je šesta uzastopna.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar