Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Njukasl je krenuo u renoviranje tima sa ciljem pre svega opstanka u Premijer ligi, ali "svrake" žele i da stvore bazu igrača koji bi trebalo da predstavljaju temelj za iskorak već od naredne sezone.

Među igračima koji se savršeno uklapaju u zahteve nalazi se i štoper Fjorentine i reprezentativac Srbije, Nikola Milenković.

PROČITAJTE JOŠ...

Navodno, tim sa Sejnt Džejms parka je ozbiljno zainteresovan da Milenkovića dovede u svoje redove, a priča je, prema informacijama britanskog portala San, ušla u ozbiljnu fazu.

Tim iz Firence je odredio cenu – 37.5 miliona funti, što je 45 miliona evra. S obzirom na to da se Njukasl trenutno nalazi veoma blizu selidbe u Čempionšip, pošto zauzima 19. mesto na tabeli Premijer lige, uz dve utakmice više od Barnlija, koji ima isti broj bodova (11), dva manje od Votforda uz meč više, a 16-plasirani Lids (19 bodova) i 15-plasirani Everton (19 bodova, meč manje) iz ove perspektive izgledaju kao teško dostižni, cilj je napraviti dovoljno jak sastav koji će moći da dođe do 17. pozicije.

Milenković bi mogao da bude drugo pojačanje u srcu odbrane, pošto je meta Njukasla Dijego Karlos iz Sevilje, dok su već stigli Džek Vilok iz Arsenala, te Kjeran Tripije iz Atletiko Madrida.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar