Nikola Mijailović
Nikola Mijailović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nikola Mijailović, bivši fudbaler Crvene zvezde, Amkara i Visle iz Krakova, podelio je niz "storija" na Instagramu na kojima se nalazi Dragan Milovanović Crni.

Crni je demonstrant koji je zaustavio bager sa naprednjacima i time spasao građane na protestu u Šapcu, a ubrzo nakon toga je uhapšen.

Nikola Mijailović je nakon karijere bio i reprezentativac u fudbalu na pesku, a sada je veliku pažnju privukao objavama na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

Objavio je fotografiju čuvenih figurica i kockica koje predstavljaju „srpsku verziju“, što je očigledna aluzija na trenutak kada je Crni zaustavio bager.

Objavio je i montažu fotografije trenutka kada je Milovanović izašao iz pritvora u pratnji advokata, u pondeljak je pušten da se brani sa slobode.

„Veoma sam srećan što sam izašao iz pritvora. Policajci i svo osoblje sa kojima sam bio u kontaktu su bili korektni prema meni, niko me nije popreko pogledao“, prve su reči Milovanovića nakon izlaska iz pritvora.

U subotu se ubrzo pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci bagerom pokušavaj da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa momaka sa letvama u rukama.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se Milovanović popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu i time spasao građane od potencijalnih povreda.

Kako je ranije otkrio naš portal, bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.

Foto: Screenshot Instagram mijailovic5

*

Foto: Screenshot Instagram mijailovic5

*

Foto: Screenshot Instagram mijailovic5

*

Foto: Screenshot Instagram mijailovic5

BONUS VIDEO Mesi osvaja Zlatnu loptu 2021. godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare