Nikola Krstović Foto: Peđa Milosavljević / STARSPORT

Mladi napadač Crvene zvezde Nikola Krstović nada se da će njegov tim protiv Šerifa iz Moldavije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati slično kao protiv Kairata.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je pobedila kazahstanski klub sa 5:0 u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle poraza (2:1) u Almatiju.

Ovog vikenda su crveno-beli pobedu upisali i u domaćem šampionatu, jer su pobedili subotički Spartak sa 3:1.

„Otvorili smo meč odlično ranim pogotkom i sve je išlo u našu korist. Potom smo primili gol sasvim slučajno, ali smo se odmah pribrali i dali gol do poluvremena. U drugom delu smo potpuno kontrolisali utakmicu, imali dosta šansi, naročito ja. Saigrači su mi sve to omogućili, i pred kraj sam upisao prvi pogodak u ovoj sezoni. Zahvalio bih se našem ‘Magiku’ Kataiju na prelepoj asistenciji“, rekao je Krstović za klupski sajt.

Crnogorski internacionalac je gol Subotičanima dao u nadoknadi drugog poluvremena. Njega i Zvezdu već čeka novi izazov u Evropi, pa se Nikola i na to osvrnuo.

„U utorak nas čeka važna utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Daćemo sve od sebe da izađemo sa ovakvim pristupom, kao i onim protiv Kairata, i da u Beogradu rešimo pitanje prolaska plej-of fazu“, istakao je Krstović.

BONUS VIDEO: Doček srpskih olimpijaca posle medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar