Foto: EPA-EFE/Justin Tallis

Neije ga pogodio težak debakl.

Roberto Mančini je ostao pozitivan čak i nakon što je Nemačka pobedila njegovu Italiju sa 5:2. I ne samo to, čak je istakao da je sada zadovoljniji igrom svog tima nego što je bio posle nedavnog remija sa Engleskom. Konačan rezultat je dodatno ublažena verzija stvarne situacije jer je Italija u jednom trenutku izgubila 5:0.

PROČITAJTE JOŠ

„Naučili smo neke veoma važne stvari. Očekivao sam pre utakmice da ćemo ovako izgubiti. Naravno da niko ne voli da gubi, pogotovo ne sa 5:2, ali ovo je proces u kome ponekad stvari mogu da krenu naopako. Loše smo se branili. kao tim, ostavili smo previše prostora Nemcima. Pristup je bio loš, nismo bili fizički izjednačeni“, rekao je Manćini posle utakmice.

On se tu nije zaustavio.

„Šteta. Imali smo prvu šansu za gol na utakmici, ali je nismo iskoristili. Mislio sam da ćemo ovako proći protiv Nemačke kada smo igrali u Bolonji. Imamo pet bodova posle četiri utakmice, što znači da uradio dobar posao. Moramo da prihvatimo da će ovakvih utakmica uvek biti, Nemačka je trenutno na drugom nivou. Razlika je prevelika.“

BONUS VIDEO Kacuhito Kinoši: Hoću da naučim himnu „Bože pravde“ jer predstavljam Srbiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar