Podeli
Stefan Milojević, Foto:Screenshot/Facebook

Nekadašnji veliki fudbalski talenat, momak koji se našao na korak od dresa Partizana, umesto sportske karijere uspeo je da izgradi kriminalnu koja ga je koštala slobode.

Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Partizana i Crvene zvezde Gorana, te bratanac bivšeg trenera crveno-belih Vladana, nedavno je uhapšen u Španiji i proglašen “jednim od trojice najopasnijih kriminalaca” u toj državi.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je tamošnja policija navela, kriminalna organizacija, sa njim na čelu, krila se iza bajkerske grupe “United Tribuns Nomads Spain”.

Ta organizacija je otkrivena hapšenjem Milojevića i pretpostavlja se da ima oko 2.000 članova iz celog sveta.

Kako navodi euroweeklynews.com, bajkersko udruženje “United Tribuns Nomads Spain” radilo je sa dobro postavljenom hijerarhijom.

“Tačno se znalo šta je čiji posao, ko je za šta zadužen i, prema rečima upućenih, funkcionisali su kao “sat”. Deo novca koji su zarađivali od prodaje droge i organizovanom prostitucijom išao je za finansiranje grupa povezanih sa radikalnom i nasilnom desnicom i neonacističkim i navijačkim grupama”, navedeno je.

Kompletan tekst pročitajte u rubrici Hronika.

Stefan se deceniju našao na korak od toga da postane fudbaler Partizana i krene stopama oca Gorana, ali u tome nije uspeo pa je karijeru gradio u Košicama, BSK, Bežaniji, Erdrionanu i Grinoku u Škotskoj, a kraj se dogodio u slovačkoj ekipi Zlate Moravce.

Povreda ga je odvojila od terena, navela da završi karijeru i krene lošim putem – krenuo je da se bavi MMA sportom, ali je početkom ove godine je uhapšen u Palma de Maljorki zbog posedovanja narkotika, oružja, policijskih znački i optužbe da je vođa bande “United tribuns”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar