Žarko Lazetić i Nenad Lalatović Foto: Pedja Milosavljevic/Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Nije ostao dužan.

Nenad Lalatović, strateg Borca iz Banjaluke, odgovorio je Žarku Lazetiću, treneru TSC, koji ga je „pecnuo“ nakon meča sa Partizanom (1:1).

PROČITAJTE JOŠ

Lazetić je poručio da „ako neko očekuje da dođe u dresu Partizana sa decom i izgubi“ da se to nikada neće desiti, a aludirao je na scenu kada je Lalatović sa decom u dresu Zvezde izašao na stadion „Rajko Mitić“ kao trener Čukaričkog. Nije se dugo čekalo da Lalatović odgovori.

„Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos (bili su u svađi tokom drugog mandata Lalatovića u Vojvodini prim. aut.). Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao jedan od trenera, a ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži, Nenad Lalatović je izveo decu“, rekao je Lalatović za „Glas Srpske“.

Zatim je poručio.

„Moraš da ima m*** da to kažeš, a ne da okolišaš“.

Poručio je Lalatović treneru TSC i da više ne pominje njegovu decu, ali je dodao i da je odličan trener.

„Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na Marakanu'“, poručio je Lalatović.

Ta scena se desila 2018. godine kada je Zvezda slavila sa 3:0 protiv Čukaričkog, a nakon susreta je Lalatović poručio.

„Doveo sam ih da vide gde im je tata igrao, da vide kako je Zvezda veliki klub i voleo bih da jednog dana zaigraju na ‘Marakani’ i da budu uspešniji od mene“, rekao je Lalatović tada.

BONUS VIDEO Nenad Lalatović o sujeverju i taliji kojom smanjuje nervozu na utakmici

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare