Nenad Lalatović
Nenad Lalatović; Foto: Screenshot Youtube Borac Banjaluka

Srpski trener je ponovo pričao o burnim dešavanjima koja su se desila nakon poraza u Evropi.

Nakon što je Toršavn sa Farskih Ostrva eliminisao Borac iz Banjaluke u kvalifikacijama za Ligu konferencija, Nenad Lalatović je ponudio ostavku.

PROČITAJTE JOŠ

Usledio je i kiks u prvenstvu, pa su na najvećem udaru bili fudbaleri tokom 20 minuta izlaganja Lalatovića koji je pojasnio zbog čega je besan i ogorčen.

Banjalučani su se oglasili i u saopštenju rekli da sprski trener ima punu podršku kluba.

„Nenad Lalatović, stručni štab i igrački kadar imaju punu podršku svih članova UO FK Borac na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni. Od zacrtanog, 10. juna, kada smo krenuli sa pripremama za novu sezonu ne odstupamo ni pedalj“, pisalo je u saopštenju.

Lalatović će nastaviti trenerski pohod sa bosanskim klubom, a ponovo je pričao o svemu.

„Previše je udara od kada sam došao u Borac, smatram da ih nisam zaslužio. Shvatio sam da ovde čovek mora da se bori, kao i u Srbiji. Tamo sam na to navikao, ovde sam bio u šoku. Mislio sam da je drugačije, a ustvari je još teže i sada vidim odakle ‘vetar duva’. Prijatelje nam glume oni što su oko kluba, jedva su dočekali da podnesem ostavku, naseo sam i učinio to. Hvala upravi koja mi je pružila podršku i ukazala poverenje“, kaže Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ

Vratio se na priču o ponuđenoj ostavci i o dešavanjima posle ispadanja od tima sa Farskih Ostrva, pa onda i remija u ligi.

„Da nisam podneo ostavku ubio bih se, zgadio bih se sam sebi. Imao sam obavezu prema sebi, navijačima, Banjaluci, jer nisam ispunio ono što se očekivalo. Nećete promeniti 25 igrača, promenite Lalatovića. Ja ću da odem, već sutra bih mogao da nađem novi posao i to je najmanji problem. Sad da odem, sutradan bih imao gde da potpišem novi ugovor. Nisam tražio nikakve nagrade, niti sam došao zbog para. Tu sam zbog trofeja i navijača koji su me želeli ovde. Teško mi je palo što sam ih razočarao, ne krivim svoje igrače, ja sam kriv“, zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO Fantastičan gol sa ivice šesnaesterca ostavio bez daha

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar